Dwars

Het is soms maar een heel klein dingetje en ach, wat maken we ons druk over dat kleine dingetje dat ons dwars zit in ons leven, er zijn toch veel grotere problemen en belangrijkere dingen die we moeten doen??!!?


Maar juist dat kleine dingetje negeren kan enorm groot worden. Zo groot zelfs dat jij tijdens al je harde werken, goede bedoelingen en jezelf wegcijferen voor anderen langzaam maar zeker uitgeput raakt en niet tot je recht komt en al zeker niet succesvol kan zijn in datgene wat je eerst zo belangrijk vond. 


Zo had ik het dus laatst met dit piep kleine steentje in mijn schoen. 

Ik had een doel voor ogen en wilde een uur lopen, tot rust komen, tijd nemen en focus op mijn opdracht. Luisteren naar een podcast zodat ik weer opgebouwd en bemoedigd verder kon gaan met mijn taak. Super belangrijk!

Al snel voelde ik het steentje in mijn schoen. Ik probeerde het weg te schudde tijdens het lopen, naar een hoekje in mijn schoen waar ik er geen last van zou hebben. Ik moest namelijk doorlopen, kop leeg maken en ruimte maken! Ik had dus zeker geen tijd om te stoppen, schoen uit, steentje zoeken, weggooien, schoen weer aan en dan zeker vervolgens weer helemaal opnieuw afstemmen op de rust, stilte, Gods stem. Zonde van de tijd! 


Ik zou wel even doorzetten. Flink zijn...

Ik heb het nog best lang volgehouden al zeg ik het zelf.... Maar na een poosje merkte ik dat het kleine steentje steeds groter werd. Ik voelde de prikjes in mijn voet van het dwarsliggende steentje bij iedere stap, dan hier, dan daar. Ik werd steeds afgeleid van de podcast en van mijn opdracht en het zelf bidden vlotte ook maar niet.


Pas toen ik de tijd nam om mijn kleine probleem serieus te nemen en op te ruimen kwam er rust en ruimte om vanuit daar gericht te kunnen zijn op datgene wat ik al die hele wandeling wilde bereiken.


Hoe vaak negeer jij de zogenaamde kleine ongemakken in jouw leven?

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.