Op weg

Een veel belovend jaar!


Via deze weg wil ik jou een veel belovend jaar toewensen!

Een jaar waarin jij steeds meer beloftes mag ontdekken die God ook voor jou heeft klaar liggen.

Een jaar waarin je mag ontdekken dat deze beloftes iedere dag werkelijkheid worden.


In het komende jaar wil ik samen met jou een stuk(je) oplopen, soms tot een eindpunt, soms mag er een andere afslag genomen worden.

Of het nu een eindpunt mag zijn of een andere afslag, of dat we nog onderweg zijn aan het einde van dit jaar, het gaat erom dat jij ontdekt wie jij bent. Wie jij mag zijn en hoe jij jouw richting mag blijven bepalen.


De eerste constante factor en de punt waarop de naald van het kompas op balanceert is God die jouw leven en jouw zijn in Zijn hand heeft.

De andere constante in dit stuk ben jij zelf. Jij die uniek is gemaakt en vol met potentieel zit, maar ook de jij die al van alles heeft ervaren, gevoeld en gezien.

Het ervaren, voelen en zien zijn de omstandigheden waar jij en ik als constante factor mee te maken krijgen. 

Soms stormt het, soms schijnt de zon, dan regent het, en dan lijken de dijken wel door te breken om vervolgens weer de vogels te horen fluiten in de lente. 

Het is niet wie je bent, maar wel wat je kan beïnvloeden.


Ik bid dat komende jaar voor jou gevestigd mag zijn op de 2 constante factoren om van daaruit Los te mogen laten, Actief te mogen zijn, Rust te mogen vinden, te Groeien en Evenwicht mag vinden in het balanceren op het levenskoord.

LARGE, staat voor GROOTS leven. Omdat God in zijn goedheid en grootheid jou zo gemaakt heeft en jou op het oog heeft om te leven vanuit Zijn perspectief van vrede, liefde, geduld, blijdschap, volharding, trouw en goedheid.


Komende jaar wandel ik misschien voor het eerst of opnieuw met je verder op jouw weg van ontdekken, bewust worden, keuzes maken en beleven. 

Ik kijk er dan naar uit om te zien hoe God hierin steeds meer jouw gids en leidsman mag zijn in het leven.