De Coach

Wie ben je nou eigenlijk? waar sta je voor? 
Je mist de passie, het gevoel dat je het volle leven mist! 
 Spanning en stress steken regelmatig de kop op en jij staat stil. 


In 5 stappen ga ik je de tools geven om dit te doorbreken. Een traject van 4 maanden waardoor je grip krijgt en opnieuw je identiteit oppakt om van daaruit controle te krijgen op jouw eigen leven zodat je weer vanuit je kracht en energie gaat staan.

Stop met weglopen, stop met het verstoppen van wie jij bent en leer de confrontatie aan te gaan en juist daardoor krachtiger vanuit rust, ruimte en groei  te ontdekken dat je gevoel niet meer je toekomst bepaalt. 

Coaching methode

Ik kies ervoor om problemen bij de bron aan te pakken, zodat duidelijk wordt welk perspectief mag ontstaan en jij leert omgaan met jezelf en de wereld om je heen op basis van zuivere beloftes en jouw diepste persoonlijkheidseigenschappen.

Door te confronteren en te ontdekken gaan we opzoek naar de reden en de zin om steeds weer een stap verder te gaan of om juist een stap terug te zetten om bewust te worden, de controle te vinden, om weer vanuit je kracht te leven.

Download mijn E-book "Project Man Kracht" voor meer informatie of neem direct contact op.

Mijn Verhaal

Ik zou de wereld en mijzelf laten zien dat ik kon presteren. Ik zou laten zien dat ik er toe doe door steeds weer een stap verder te gaan.
Het zorgde voor een snelle carrière maar maakte mij ontevreden want er was altijd weer een volgende stap.


 Ik was zo druk bezig geweest met mijzelf bewijzen, dat ik het contact met mijzelf en anderen begon te verliezen. Maar ik ging door naar volgende stappen en ging door met zwoegen en ploeteren.


Tot ik mij realiseerde dat dit niet langer goed ging. Ik was mijzelf kwijt, raakte uitgeblust en was een minder sterke versie van mijzelf.

Ik wilde weer krachtig zijn, gezond voelen en onder de mensen zijn, weg van de stress en het alleen maar hebben over presteren. Ik wilde weer tussen de mensen  staan en in het leven te staan. 


Ik heb het roer omgegooid en heb geleerd dat ik door echt mijzelf te zijn, ik de meest krachtige persoon mag zijn die ik ooit ben geweest. 
Ik coach nu anderen om een betere versie van zichzelf te zijn door zelfvertrouwen en inzicht te geven in wie je daadwerkelijk bent in plaats van wat er van je verwacht wordt door anderen of jezelf.


Coachen is het vak van aandacht & confronteren.
Aandacht voor wat de mens daadwerkelijk drijft
Confronteren om de ander verder te helpen                   
                                                                           -Marnix-

Over HP-Coaching

HP Coaching staat voor High Potential Coaching omdat iedereen vol met potentie zit en uniek is. 
Er schuilt een enorme potentie in ieder van ons. 
Jij hebt een doel waarom jij hier bent en van waaruit je jouw unieke leven mag gaan leiden.

Onze waarden

HP Coaching streeft ernaar om mensen in hun waarde te zetten en te laten groeien vanuit hun diepste zijn door God gegeven.
Hierin zijn Geest, Ziel & Lichaam met elkaar verbonden.

Vraag een gesprek aan

Ben jij benieuwd naar een volgende stap? 
Graag kom ik met je in gesprek om die volgende stap daadwerkelijk te gaan zetten.