LARGE COACHINg

LARGE staat voor GROOTS leven door aandacht voor jezelf.
Door middel van praktische en creatieve coaching brengen we de aandacht naar jou terug zodat je vanuit persoonlijk inzicht en leiderschap GROOTS gaat (leren) leven. jij mag het beste uit jezelf halen en tot je bestemming komen.

Wie ben jij?

Jij bent toe aan de volgende stap in je leven maar weet niet goed hoe die stap te zetten. Er zijn twijfels, zorgen en onzekerheden welke je tegenhouden ondanks je verlangen naar verandering. Soms is het gewoon fijn als een ander de spiegel voor je vasthoudt zodat je geconcentreerd jouw stappen kan zetten en je aangemoedigd wordt wanneer de twijfels groeien.

LARGE

Laat los het verleden, de leugens


Actief mogen we het Avontuur aangaan van het heden


Rust, in de wetenschap dat Hij voor je zorgt, voor je uitgaat, het heeft volbracht


Groei vanuit de ontdekking dat jij geliefd, uniek en getalenteerd bent en er een toekomst voor jou klaar ligt


En vindt het Evenwicht, door Hem gegeven van waaruit je GROOTS gaat leven en tot je doel mag komen

Het LARGE COACHING programma is een programma van 8 tot 11 maanden voor deelnemers die serieus willen gaan groeien, maar niet weten waar te beginnen.
Deelnemers die zichzelf weer willen zijn en, gestructureerder en efficiënter willen leven.  Deelnemers die meer áán zichzelf willen werken in plaats van zichzelf uitputten. en willen leven met de juiste instelling en vanuit de eigen kwaliteiten. Zodat hun zelfverzekerdheid groeit en stress en vermoeidheid vermindert.

In dit traject gaan we jouw leven volledig inrichten voor groei. Op een manier dat het jou vrijheid geeft. Hierin zorgen we voor focus, want dat is van belang om je doelen te behalen. Je gaat intenser en doelgerichter leren leven. We identificeren samen waar je energie van krijgt en al de rest gaan we uitbesteden of anders inrichten.

Je wil meer vrijheid en groei in je leven. Je leeft momenteel nog grotendeels reactief maar bent klaar om de controle terug te pakken in je leven en te gaan groeien. Je weet dat de juiste optimalisaties in je leven voor groei gaan zorgen en je wil misschien met gewoontes gaan stoppen, maar je weet niet goed hoe en waar je moet beginnen.

Zonder een helder zelfbeeld, richting en het juiste vertrouwen, ga je op een gegeven moment een plafond bereiken. En ga je het lastig krijgen qua tijd, energie en stress. Je hebt rust, uitdaging en een op jouw persoon ingericht leven nodig om de groei te bereiken waar jij van droomt.

In dit traject gaan we zorgen voor een visie en een concreet plan. We gaan structuur aanbrengen in je leven, zodat je vanuit rust  klaar bent voor ontwikkeling en groei. 

We gaan een sterke basis leggen voor je leven en een levens veranderende slag maken.

Na een traject van 8 tot 11 maanden hebben jij  de structuur, het overzicht, de richting en de focus die je nodig hebt voor the next level van jouw leven.

Achter elk leven gaat een verhaal schuil. Wie zijn we? Hoe zijn we hier gekomen? 
En waarom zijn we zo gevormd in wat we doen? 
Jouw weg hierheen was alles behalve gewoontjes!

TESTEMONIALS

SPIEGEL

Dat het goed met mij gaat blijkt uit mijn doen en laten na het volgen van mijn coachingstraject.


Ik ben mezelf meer gaan waarderen en mijn zelfvertrouwen heb ik steeds meer (terug)  gekregen.


De gesprekken waren heel open en betrokken maar ook scherpzinnig en confronterend.

Marnix hield mij een spiegel voor en liet mij vooral zelf nadenken door de juiste vragen te stellen en dat heeft mij ontzettend geholpen om te ontdekken wie ik ben.


Ook om vanuit het geloof in God te werken kreeg ik regelmatig mooie teksten of een gedicht toegestuurd die erg bemoedigend waren.


Blij en trots dat ik dit met Marnix heb mogen doen.

ARJAN

RUST
Dat is wat Marnix uitstraalt wanneer je met hem in gesprek mag gaan. 

Dit heeft mij geholpen om opnieuw scherp te krijgen waar ik aan wil werken en hoe ik dit het beste kan aanpakken.

Ik heb Marnix leren kennen als een gepassioneerde en betrouwbare coach die een sterke rust over zich heeft. 

Ik vergelijk hem voor de grap wel eens met een soort hart-chirurg. Hij heeft de gave om te luisteren naar mensen en haalde tot mijn verbazing gemakkelijk allemaal dingen uit mijn onderbewustzijn naar boven die mijn gedrag onbewust beïnvloeden. 

Hoe hij het precies doet weet ik niet, maar ik weet dat hij wel wat hulp van boven krijgt ;-).

ARNT