SPANJE REtraite

Versla de strijd in je denken. 
Mannenretraite: samen groeien in geloof.

15 t/m 19 juli 2024
Locatie: Alcaudete, Spanje

Herpak jezelf.

Ontdek en herpak jouw persoonlijk leiderschap, zodat je opnieuw het perspectief krijgt en de middelen kunt grijpen die jou weer grip geven op wie jij bent en wat je wel en niet doet. Zo kun je opnieuw die krachtige leider van jouw leven zijn, vanuit Gods perspectief en vervuld met de Heilige Geest.


Gouden start

Tijdens deze bijzondere week mag je een gouden start maken voor de rest van jouw leven! Een midweek waarin je diepgaande inzichten mag krijgen in je identiteit en jouw waarde als geliefd kind van God. Je mag vrijheid ervaren van verslavingen en negatieve patronen die jou belemmeren.

De versterkende bijbelse principes gaan je helpen op je pad naar herstel.

En genieten van verfrissende tijd voor zelfreflectie, gebed en persoonlijke groei te midden van de prachtige Spaanse omgeving.


Kom en pak deze kans om los te laten, te genezen en sterker terug te komen dan ooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en reserveer je plek voor deze diepgaande retraite in Spanje.

Onderwijs

Leer Gods waarheid over jou en hoe jij mag wandelen in vertrouwen en kracht vanuit persoonlijk leiderschap aan jou gegeven.

coaching

Hervind jouw koers vanuit een diepe zelfreflectie en geef richting aan jouw leven op basis van jouw talenten en gaven.

rust

Kom in de stilte en ontmoet jouw hemelse Vader en ga samen met Hem op onderzoek naar jouw ware identiteit.

Waarom zijn wij anders?

Als man wil je krachtig zijn, gewaardeerd worden en sterk overkomen, zowel op werkgebied als privé, thuis en zelfs wanneer je alleen bent. 

Maar tegelijkertijd worstel je met twijfels, onzekerheden en verlies je soms de grip en controle, waardoor je in een valstrik van verkeerde keuzes belandt en vervalt in obsessief gedrag zoals overmatig werken, social media, sport, voeding, gamen, gokken, pornografie, alcohol, relaties, of de drang naar erkenning?

Schaamte, onzekerheid en zwakte zijn begrippen die dan luider lijken te klinken dan wie je eigenlijk wil zijn: krachtig, zelfverzekerd, een leider over jezelf en jouw leven.


Tijdens deze vijfdaagse retraite zullen we samen met jou werken aan jouw persoonlijk leiderschap, zodat je opnieuw het perspectief krijgt en de middelen kunt grijpen die jou weer grip geven op wie jij bent en wat je wel en niet doet. Zo kun je opnieuw die krachtige leider van jouw leven zijn, vanuit Gods perspectief en vervuld met de Heilige Geest.

Programma

Maandag 15 juli kan je vanaf 12:00 terecht in het 'El refugio de Dios' huis waar je door ons ontvangen wordt en je rustig je plek mag vinden. Maandagavond eten we met elkaar en aansluitend starten we met het programma.
Op de dinsdag, woensdag en donderdag zal er in de ochtend en in de avond onderwijs en (groeps)coaching worden verzorgd. De middagen zijn er om te reflecteren, in de stilte te komen en God te zoeken. Daarnaast is er ruimte om te ontspannen en elkaar te ontmoeten.
Op vrijdagochtend sluiten we het programma af met een wrap-up en terugblik op deze mooie dagen. Vrijdag is helaas ook weer de terugreis dag. In overleg met ons kan er eventueel (deels) samen gereisd worden of een extra dag worden bijgeboekt wanneer je de volgende dag naar huis vertrekt.

praktische zaken

Prijs €795

De prijs is all-inclusief met uitzondering van de reis.

15 t/m 19juli 2024

De midweek start op maandag met een inloop vanaf 12 uur en eindigt op vrijdag rond het middaguur.

transport

Je komt met eigen vervoer naar Alcaudete. Vanaf Malaga is het nog 145 km naar Alcaudete. Er is een busverbinding.

wie zijn wij?

Ronald

Entrepreneur, ondernemer  en eigenaar van het huis   "El refugio de DIOS".
"Het is mijn verlangen om verwonde mensen een plek te bieden van herstel, rust en onderwijs vanuit Gods genade". 

Fundament

ALeX

Ervaringsdeskundige, Eigenaar Fundament Coaching,  "Ik ben geïnteresseerd, en nieuwsgierig. Ieder onderwerp is bespreekbaar en alles kan en mag gezegd of gevraagd worden. 
Ik luister naar jou zonder oordeel".

Marnix

Christen coach, mentor en eigenaar van HP-Coaching met een verlangen om  anderen te te laten ontdekken wie ze werkelijk zijn! Geliefd, uniek, krachtig en gezien.
"Leer kijken naar jezelf vanuit Gods perspectief!" 

Nieuwsgierig naar meer?

Meld je via onderstaande formulier aan onder vermelding van "Retraite Spanje" en ontvang vrijblijvend verdere details en ontdek en bespreek met een van ons of dit programma ook voor jou van meerwaarde mag zijn!

Netherlands

Yes! Stuur mij meer informatie of neem contact met mij op over de verdere details!